Aktuality

zajímavosti z dění v zubní praxi KOLDADENT

Bezpečnostní opatření v souvislosti s nákazou koronavirem č.3

17.4.2020

1. Před zahájením ordinační doby:

     Čekejte před vstupem do areálu / Chraňte si obličej rouškou / Dodržuje rozestupy minimálně 2 metry

2. V ordinační době: 

Na pokyn recepční vstupujte do areálu jednotlivě / Rodina vchází společně / Další jednotlivý pacient jde dovnitř na pokyn z  recepce až po odchodu již ošetřeného / Rodina se zdržuje v čekárně / Jednotlivec čeká v hale u recepce, kde odkládá oděvní svršky a na pokyn sestry přechází do ordinace

V případě nařízené domácí karantény nebo podezření na nákazu: 

1. Nechoďte přímo do ordinace. Máte-li sjednaný konkrétní termín na prohlídku, zákrok, rentgen nebo dentální hygienu, zavolejte nejprve naši recepční na čísle: 724 08 51 51  a dohodněte si další postup nebo náhradní termín.

2. V případě bolesti kontaktujte telefonicky naši recepci, kde se dozvíte podmínky a vhodný termín ošetření tak, aby nemohlo dojít k ohrožení ostatních zdravých pacientů a zdravotnického perzonálu.

3. Jste- li bolestiví a máte drobný problém v ústech, odložte návštěvu ordinace na dobu po skončení Vaší karantény.

Jste-li zdraví a bez příznaků nemoci COVID-19:

Nebojte se a dostavte se na dříve objednaný zákrok, prohlídku nebo dentální hygienu. Bolestivé pacienty ošetříme denně ráno mezi 7:00 – 8:00 hodinou. Jsme dobře připraveni poskytnout Vám bezpečnou a profesionální péči i v koronavirové době.

Vážení pacienti, zrušení termínu nebo jeho ignorování znamená získat náhradní (nový) termín až za dva nebo tři měsíce. I v té době bude koronavirus stále mezi námi. Chcete-li čekat až vědci vyvinou účinnou vakcínu proti němu, můžete mezitím přijít o jeden, ale i o několik zubů.

Buďte zdrávi!

Váš KOLDADENT tým